Op donderdagavond kunnen er workshops ingepland worden waarin men door middel van hypnose kan leren hoe men zijn/haar lichaam en geest onder controle kan krijgen.

Er zijn 3 verschillende workshops:


Workshop Ontspannen zwangerschap en/of bevalling waarbij je leert om je lichaam en geest onder controle te krijgen en toch volledig bewust in een heerlijke ontspanning je kindje te krijgen. Maximaal 3 koppels;

Workshop Zelfhypnose waarbij je leert om je lichaam en geest onder controle te krijgen voor bijvoorbeeld een bezoek aan de tandarts of bijvoorbeeld voor wanneer je een tatoeage wilt laten plaatsen. Maximaal 6 personen;

Workshop Hoofdpijn en/of migraine waarbij je leert hoe je jouw hoofdpijn, migraine of andere pijnen zelf kunt reduceren en onder controle kunt krijgen. Maximaal 6 personen.

Aan het einde van de diverse workshops krijgt iedere deelnemer een syllabus en een gratis MP3 Ontspanningshypnose.  

Kosten workshop:
De workshops zijn van 19.00 tot 21.30 uur en kosten € 225,00 per workshop, er kunnen maximaal 6 personen deelnemen. De prijs wordt gedeeld door het aantal deelnemers. Bij deelname van 6 personen wordt de totale prijs slechts € 210,00. Voor koffie of thee wordt gezorgd. 

Privé workshop:
Indien je een privé workshop wilt, kun je jezelf voor
€ 175,00 registreren. Aanvangstijden en tijdsduur zijn hetzelfde maar je hebt de volledige aandacht voor jezelf.

Workshop op locatie:
Een workshop op locatie is ook mogelijk (tot een afstand van 100 km vanaf postcode 5351 CN), voor 
€ 275,00.
Ook hiervoor geldt, hoe meer deelnemers hoe lager de prijs per persoon.

Op deze manier bied ik mensen, die niet of slecht kunnen reizen (om wat voor reden dan ook), de mogelijkheid toch aan een workshop deel te kunnen nemen.
Hiervoor geldt een maximale deelname van 8 personen en worden mijn reiskosten (€ 0,19 per km) ook in rekening gebracht, zoals deze aangegeven worden door de routeplanner. 

Om een workshop op locatie te regelen kun je contact met me opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt mij dan 4 data doorgeven (minimaal 4 weken vooruit gepland) voor de maandag- of vrijdagmiddag 14.00 tot 16.30 uur en het adres waar de workshop gehouden zal gaan worden. Ook graag doorgeven welke workshop je wilt volgen. 
Ik zal een keuze maken uit die data en binnen twee werkdagen ontvang je een e-mail met de definitieve datum.
In dezelfde e-mail zal ik ook aangeven wat de eventuele totale reiskostenvergoeding zal zijn.

Klik op een van de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over de workshops, om je aan te melden voor een van de workshops of om je afspraak in te plannen.

    

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
tandarts.jpg