Pijnreductie

Zwangerschap en bevalling

Zwangerschap, een spannende tijd maar vooral een tijd die leuk moet zijn en waar je met een fijn gevoel aan terug kunt denken. Helaas is dat niet altijd zo. Sommige dames zijn zo bang voor de bevalling dat ze niet eens kunnen genieten van hun zwangerschap. Weet je hoe jammer dat is en hoe mooi het kan zijn wanneer je er ontspannen mee om kunt gaan? Genietend van elke week dat dat kleine wezentje in jouw buik groter groeit.

Zwangerschap van week tot week

Ben je zwanger of moet je bijna bevallen of heb je veel last van ongemakken (bijvoorbeeld bandenpijn, rugpijn enz.), ook dan kun je geholpen worden door middel van hypnosesessies of door middel van een workshop voor zwangerschap en bevalling. In deze workshop leer je zelfhypnose om betere controle te krijgen over je lichaam en geest. 
Of je laat jezelf in hypnose brengen door middel van een MP3 bestand, verkrijgbaar in de webwinkel van AvL Coaching.

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om je bevalling te ondergaan in hypnose. 
Zelfs wanneer je in een heerlijke diepe hypnotische ontspanning bent zul je alles meekrijgen wat er rondom je heen gebeurt.
Iedereen kan gewoon met je communiceren dus je hoeft dus niet bang te zijn dat je iets van je bevalling mist!

Indien je er voor kiest hypnose intensief te gebruiken voor je bevalling (dus als je meer nodig hebt dan alleen wat extra ontspanning), dan adviseer ik je om rond het begin van de 6e maand contact met me op te nemen. In een sessies van 2 tot 2,5 uur leer ik je zelfhypnose en dus hoe je zelf je pijn gaat reduceren.

Naar de MP3 bestanden

MP3 bestand  
Na de sessie krijg je een ondersteunend MP3 bestand gemaild waarmee je de zelfhypnose gaat oefenen zoals ik aan zal geven in de e-mail.
Twee mogelijkheden dus.  
1. Koop een MP3 bestand (niet op maat gemaakt), of
2. Neem deel aan een workshop!

Vul het intakeformulier in om je in te schrijven voor de workshop zelfhypnose voor zwangerschap en bevalling. Voor een workshop op locatie klik je hier voor het intakeformulier.
Na verzending van het formulier wordt je automatisch doorgestuurd naar de online agenda waar je de datum naar keuze in kunt plannen.