Pijnreductie

Zwangerschap en bevalling

Bent je zwanger of moet je bijna bevallen of heb je veel last van ongemakken (bijvoorbeeld bandenpijn, rugpijn enz.), ook dan kun je geholpen worden door middel van hypnosesessies of door middel van een workshop voor zwangerschap en bevalling. In deze workshop leer je zelfhypnose om betere controle te krijgen over je lichaam en geest.
Of je laat jezelf in hypnose brengen door middel van een MP3 bestand, verkrijgbaar in de webwinkel van AvL Coaching.

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om je bevalling te ondergaan in hypnose.
Zelfs wanneer je in een heerlijke diepe hypnotische ontspanning bent zul je alles meekrijgen wat er rondom je heen gebeurt.
Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een stuk van je bevalling mist!

Indien je er voor kiest hypnose intensief te gebruiken voor je bevalling (dus als je meer nodig hebt dan alleen wat extra ontspanning), dan adviseer ik je om rond het begin van de 6e maand contact met me op te nemen. In drie sessies leer ik je zelfhypnose en hoe je zelf een verdoving kunt plaatsen. 

Naar de MP3 bestanden

MP3 bestand 
Na de sessie krijg je een MP3 bestand gemaild waarmee je de zelfhypnose gaat oefenen zoals ik aan zal geven in de e-mail.

Twee mogelijkheden dus.  

1. Koop een MP3 bestand (niet op maat gemaakt), of
2. Neem deel aan een workshop!

Vul het intakeformulier in om je in te schrijven voor de workshop zelfhypnose.
Na verzending van het formulier wordt je automatisch doorgestuurd naar de online agenda waar je de datum naar keuze in kunt plannen.