Pijnreductie

Virtuele Maagband

Overgewicht is iets wat veel pijn in de gewrichten kan veroorzaken. AvL Coaching heeft de mogelijkheid tot het plaatsen van een Virtuele Maagband. Een veel veiligere manier om af te vallen dan een maagband operatie. Géén risico's en zeker zo effectief.

Iedereen weet dat obesitas is een levensbedreigende aandoening is die kan leiden tot hart- en vaatziekten, diabetes en verminderde mobiliteit. Door het overgewicht komt men vaak ook in een sociaal isolement en/of krijgt men emotionele problemen. Om dit op te lossen wordt vaak een maagband operatie uitgevoerd. Door de maag operatief te verkleinen wordt overeten niet langer mogelijk. Aan deze operatie zijn echter veel risico's verbonden. En de onderliggende redenen waarom je te veel eet worden niet aangepakt.

Dankzij de kracht van Hypnose, is het nu mogelijk om een virtuele maagband te installeren die minstens net zo effectief is. Maar niet de gevaren heeft van een operatie.

Bijna alle mensen verliezen echt wel gewicht zo lang ze maar blijven diëten. Maar wanneer ze met dat dieet stoppen, zal hun gewicht opnieuw toenemen en zullen ze in veel gevallen zelfs meer wegen dan voor ze aan het dieet begonnen! Het bekende jojo effect dus. De schatting is dat 95 procent van alle mensen die diëten, dit effect doormaken. Hieruit ontstaan dan ook de bekende uitspraken als: "Het helpt toch niet meer." of "Het zet toch geen zoden aan de dijk."

De meeste diëten zijn er op gebaseerd dat je heel veel niet meer mag eten; voor sommige diëten moet je calorieën of punten tellen, maar bij elk dieet wordt de geest geprogrammeerd om aan eten te denken. (Wat je niet mag is altijd het lekkerst toch?!) Dus wanneer iemand gaat diëten, kan hij/zij ontdekken dat er nog vaker aan eten wordt gedacht dan voordat aan het dieet was begonnen.

Want hoe meer je aan eten denkt wat je niet mag hebben, hoe meer zin je erin zult krijgen.

Hoe vaak gebeurd het niet dat je na het weekend spijt hebt omdat je in het weekend te veel lekkers gegeten hebt. Of wanneer je als emotie-eter, wanneer je in de stress geschoten bent, achteraf weer ontzettend veel spijt hebt dat je het wéér gedaan hebt?

Als de omstandigheden hetzelfde blijven, en dezelfde situaties zich steeds weer voordoen, zullen de eindresultaten hetzelfde blijven bij de reguliere diëten.

Ik ga je dan ook niets ontzeggen, integendeel, want we weten dat je zin daarin dan alleen maar groter wordt. Maar ik kan er wel voor zorgen dat je alles minder zal gaan eten. Waardoor je ook afvalt. Daarnaast weet je dat minder eten, meer bewegen en voldoende water drinken heel gezond voor je zijn en zorgen voor een betere lichaamsbouw. Het zal je fitter maken en je algemene gezondheid zal vergroten.

Virtuele Maagband

Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om je gedachten te beheersen en is absoluut GEEN dieet. Het laat je toe om nieuwe gewoontes aan te maken die je kan volhouden. Je eet bewust, en bent in staat om te luisteren naar wat je maag jou vertelt. Maar behalve dat kunnen we ook gaan kijken naar waar de oorzaak ligt waarom jij overgewicht gekregen hebt.

Gewichtscontrole, omdat we weten dat diëten niet werkt!
Het resultaat is een regelmatig gewichtsverlies, op een prettige manier, zonder dieet.

Jouw onbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus het neemt dit aan voor waar! Je lichaam ervaart het dan ook alsof er een ECHTE maagband wordt geplaatst, en gaat jou hetzelfde voldane gevoel geven, echter zonder alle gevaren en nadelen!

De voordelen van de virutele maagband zijn:
Geen narcose!
Geen littekens! 
Geen herstelperiode!
De maagband past zich aan, aan het voedsel dat je eet. Je kan dus alles (maar veel minder) blijven eten zonder dat er iets "blijft hangen"!
Geen verblijf in het ziekenhuis!
Je slankt nog beter af omdat ik met dit programma ook de oorzaak ga achterhalen en aanpakken!
Wanneer je hierbij nog meer gaat bewegen val je natuurlijk NOG meer af!

Het plaatsen van de virtuele maagband is wereldwijd getest is en er wordt percentueel een veel beter resultaat mee behaald dan met de operatieve maagband. 

Wat houdt het programma precies in?

Virtuele Maagband

Je kunt een keuze maken uit drie pakketten: 

Brons:

3 Hypnosesessies  à 
€ 150,00 per sessie; 

 

 

 

 Zilver:

3 Hypnosesessies  à 
€ 150,00 per sessie; 
+
Sleepphone voor de kortingsprijs van 
€ 25,00 (te betalen bij de eerste sessie); 
of
Gepersonaliseerde MP3 voor de kortingsprijs van €25,00
 (te betalen bij de eerste sessie).

Goud:

3 Hypnosesessies  à 
€ 150,00 per sessie; 
+
Sleepphone voor de kortingsprijs van 
€ 25,00 (te betalen bij de eerste sessie); 
+
Gepersonaliseerde MP3 voor de kortingsprijs van 
€ 25,00 (te betalen bij de eerste sessie).
 

 
Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.
Voor diegene die de sessies te duur vinden heb ik de mogelijkheid ontwikkeld om het helemaal ZELF te doen door middel van een MP3-pakket van 10 verschillende hypnosesessies. Let wel! Dit vereist wel de nodige zelfdiscipline. 
 

KLik hier voor het intakeformulier en om je afspraken in te plannen of op de knop hieronder.    

Ja, ik wil een afspraak