Carcinos, hypnose bij ernstige ziektes zoals bijvoorbeeld kanker!

Carcinos is het Griekse woord voor krab dat door de arts Hippocrates werd gebruikt om tumoren te beschrijven. Het woord carcinos is gekozen voor de verzameling van hypnosetechnieken die kunnen worden ingezet om mensen te ondersteunen die geconfronteerd worden met kanker of een andere (ernstige) ziekte en symboliseert een aantal technieken die tijdens de masterclass Carcinos hypnosetechnieken bij kanker zijn geleerd en die ingezet kunnen worden om mensen met kanker of een andere ernstige ziekte te ondersteunen.

Die technieken zorgen er voor dat ik:

  • op verantwoorde wijze met mensen met kanker of andere ernstige ziekten kan werken
  • mensen kan ondersteunen ten aanzien van emotionele problemen, pijn en andere klachten met behulp van diverse hypnosetechnieken
  • kan werken met de Licht Body Regressie Techniek
  • diverse suggestietechnieken ken waarmee ik mensen met een ernstige ziekten kan ondersteunen
  • clienten help met het vergroten van zelfwaarde en zelfvertrouwen met de Inner Child Light Body Techniek
  • pijn kan verlichten

Wil jij begeleid worden in jouw traject, dan kunt je zelf een afspraak maken in mijn online agenda

MP3 bestand op maat
Naar aanleiding van wat we tijdens de sessies bespreken, kan een hypnose bestanden op maat gemaakt worden, die je thuis kunt beluisteren voor optimaal resultaat. Voor een op maat gemaakt MP3 bestand worden € 25,00 extra in rekening gebracht.

MP3 Pijnmanagement
Ook kun je, op het tijdstip dat het jou uitkomt, zelfhypnose leren met de MP3's Pijnmanagement uit de webwinkel. Door middel van 2 hypnosebestanden wordt je door het hele proces heen geleid zodat jij leert met zelfhypnose je pijnbeleving beter te managen. Klik hiervoor op onderstaande knop.

  

tatoeeren.jpg