Pijnreductie

Ernstig ziek en/of kanker

Carcinos, hypnose bij ernstige ziektes zoals onder andere kanker!
Carcinos is het Griekse woord voor krab dat door de arts Hippocrates werd gebruikt om tumoren te beschrijven. Het woord Carcinos is gekozen voor de verzameling van hypnose technieken die kunnen worden ingezet om mensen te ondersteunen die geconfronteerd worden met een ernstige ziekte en symboliseert een aantal technieken die tijdens de masterclass Carcinos hypnose technieken zijn geleerd en die ingezet kunnen worden om mensen met een ernstige ziekte te ondersteunen.

Die technieken zorgen er voor dat ik:

  • op verantwoorde wijze met mensen met een ernstige ziekten kan werken;
  • mensen kan ondersteunen ten aanzien van emotionele problemen, pijn en andere klachten met behulp van diverse hypnose technieken;
  • kan werken met de Licht Body Regressie Techniek;
  • diverse suggestietechnieken ken waarmee ik mensen met een ernstige ziekten kan ondersteunen;
  • cliënten help met het vergroten van eigenwaarde en zelfvertrouwen met de Inner Child Light Body Techniek pijn kan verlichten.

Wil jij begeleid worden in jouw traject, vul dan het intake- en registratieformulier in en maak daarna zelf een afspraak in mijn online agenda.

Kan het ook helpen als er iets mis is met het immuunsysteem?
Wanneer iemand iets mankeert aan het immuunsysteem is het net of het lichaam zichzelf aanvalt. Dit is bijvoorbeeld het geval bij MS (Multiple Sclerose) en ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose). Hieraan gerelateerde ziekten zij de Ziekte van Crohn en reumatoïde artritis. Met hypnotherapie zijn reeds goede resultaten geboekt en onderzoek heeft aangetoond dat de hypnotische suggesties het immuunsysteem remt in de aanval op het lichaam.

Maar hoe ga je dat doen dan?
We leren de patiënten zelfhypnose zodat ze in staat zijn om technieken voor diepe relaxatie te gebruiken waardoor de fysieke en mentale stress verdwijnt en de werking van het immuunsysteem verbetert. 
We verwijderen oude stressfactoren, zoals negatieve emoties, en geven patiënten directie suggesties voor verbetering van hun conditie. 

Maar zelfs wanneer je het praten helemaal beu bent omdat je je verhaal al zo vaak verteld hebt, ben je bij mij aan het juiste adres. Door middel van het Simpson Protocol maak ik contact met je onbewuste en roep daar de hulp in om de bron van jouw probleem op te sporen en het vanaf daar zo ver mogelijk op te lossen. Het enige dat jij moet doen is de keuze maken om mij toe te laten.

Ook kinderen kunnen vanaf 6 jaar een hypnotherapiesessie ondergaan maar ze moeten het wel zelf willen. Zonder toestemming van het cliëntje zelf kan geen sessie plaatsvinden. Zelfs kinderen onder de zes jaar kan ik helpen maar dan niet direct bij het cliëntje zelf. In dat geval ondergaat een ouder de sessie en door de sterke energetische band tussen ouder en kind wordt het cliëntje geholpen.

MP3 bestand op maat.
Naar aanleiding van wat we tijdens de sessies bespreken, kan een hypnose bestanden op maat gemaakt worden, die je thuis kunt beluisteren voor optimaal resultaat. Voor een op maat gemaakt MP3 bestand worden € 25,00 extra in rekening gebracht.

MP3 Pijnmanagement.
Ook kun je, op het tijdstip dat het jou uitkomt, zelfhypnose leren met de MP3's Pijnmanagement uit de webwinkel. Door middel van 2 hypnosebestanden wordt je door het hele proces heen geleid zodat jij leert met zelfhypnose je pijnbeleving beter te managen. Klik hiervoor op onderstaande knop.